Zonneschijn aura
Zonneschijn aura, ook wel tangerien aurakwarts of oranje mist aurakwarts genoemd, ontstaat door platina en goud te vernevelen en onder hoge druk en hoge temperatuur in contact te brengen met Bergkristal. Zonneschijn aura reinigt en stabiliseert de aura en geneest gaten in het energieveld. Hij werkt beschermend tegen negatieve invloeden van buitenaf en occulte of psychische aanvallen.

• Sterrenbeeld:
onbekend
• Kleur:
Helder geel – oranje
• Maand:
onbekend
• Chakra:
Zonnevlecht chakra (3e), Keelchakra (5e),

Werking Zonneschijn aura
Klachten verminderen:
Zonneschijn aura helpt je van oude emotionele trauma’s of pijnen af. Hij heeft een heilzame werking bij bloedarmoede, constipatie, helpt bij het afvoeren van gifstoffen en vermindert stress.

Eigenschappen bevorderen:
Zonneschijn aura werkt activerend, reinigend en beschermend. Hij heeft een sterkt geneeskrachtige werking en bevordert de spirituele verkenning, geeft inzicht en helderheid en stelt zaken in perspectief. Tevens versterkt zonneschijn aura de creativiteit, zelfexpressie en communicatie, vooral wanneer deze uit het hart komt. Hij zorgt voor meer zuurstof in het bloed, milt en lever en versterkt de thymus en het immuunsysteem.

Toepassing:
Zonneschijn aura kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. De steen geeft diepe rust bij meditatie en is zeer geschikt voor energetisch werk en healing. Zonneschijn aura versterkt de genezende eigenschappen van andere kristallen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.