Woestijnroos
Woestijnroos is een vorm van seleniet. Het is een beschermende steen die je helpt rust en balans te creëren en reinigt de aura. Wanneer je met spiritualiteit bezig bent zal Woestijnroos je helpen om te aarden, maar ook zal deze je mediamieke gave vergroten en je inzichten geven. Woestijnroos helpt je om controle te hebben over jezelf en de kalmte te bewaren. Hij zal je laten inzien dat je je soms beter terug kunt trekken wanneer je in een lastige situaties verzeild bent geraakt waarbij je heel bewust kunt waarnemen wat hierbij je eigen patronen zijn zodat je deze kunt doorbreken.

• Sterrenbeeld:
Stier (21 april tot 21 mei)
• Kleur:
Wit, beige.
• Maand:
Mei
• Chakra:
Hartchakra (4e), Kruinchakra(7e)

Werking Woestijnroos
Klachten verminderen:
Woestijnroos helpt tegen hyperactiviteit en gespannenheid. Hij werkt pijnstillend, ook bij voorweeën. Woestijnroos kan een heilzame werking hebben op epilepsie, oedeemvorming en het effect van vrije radicalen. Helpt bij hormoonschommelingen en geprikkeldheid. Woestijnroos helpt je om je af te schermen tegen negatieve energie en emoties van binnen en buitenaf.

Eigenschappen bevorderen:
Woestijnroos geeft houvast en controle. De steen heeft fysiek een positieve werking op de ruggengraat, de hersenen en versterkt weefsel. Woestijnroos heeft een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en borstvoeding. Hij maakt je jong, vitaal en vrolijk en versterkt de intuïtie.

Toepassing:
Woestijnroos is een gipskristal, deze mag daarom niet te veel met water in contact komen, dan lost hij op. Woestijnroos kun je beste op een relevante plek neerleggen. Hij wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Zeer geschikt voor waarzeggerij (divinatie/affirmatie). Hij vergroot de mediamieke gave en het telepathisch vermogen. Woestijnroos helpt je om in contact te komen met engelen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

-34%

Abc edelstenen

Woestijnroos nr 44

Oorspronkelijke prijs was: €14.75.Huidige prijs is: €9.75.
-38%

Abc edelstenen

Woestijnroos nr 36

Oorspronkelijke prijs was: €11.25.Huidige prijs is: €6.95.
-25%

Abc edelstenen

Woestijnroos nr 42

Oorspronkelijke prijs was: €7.95.Huidige prijs is: €5.95.
-35%

Abc edelstenen

Woestijnroos nr 35

Oorspronkelijke prijs was: €14.95.Huidige prijs is: €9.75.
-29%

Abc edelstenen

Woestijnroos nr 33

Oorspronkelijke prijs was: €27.50.Huidige prijs is: €19.50.
-30%

Abc edelstenen

Woestijnroos nr 32

Oorspronkelijke prijs was: €17.50.Huidige prijs is: €12.25.
-27%

Abc edelstenen

Woestijnroos groot nr 30

Oorspronkelijke prijs was: €37.50.Huidige prijs is: €27.50.
-22%

Abc edelstenen

Woestijnroos groot nr 31

Oorspronkelijke prijs was: €34.95.Huidige prijs is: €27.10.