Vuurcalciet ook wel calciet rood.
Vuurcalciet geeft warmte en levensblijheid en heeft op iedereen een positieve uitwerking. Hij helpt je vooruit te kijken en vol optimisme te manifesteren wat je nodig hebt. Als je veel in het verleden leeft, dan helpt de steen je om vooruit te kijken.

Vuur calciet geeft ons de vlam in onszelf weer terug. Het verlangen naar, het zoeken naar, het motiveren, het opladen, maar ook puur letterlijk de kracht om dingen te doen, de drang om vooruit te gaan. Helpt met oud verdriet wat diep zit los te laten. Alle negativiteit komt dan wel letterlijk uit je en kan dus uitslag veroorzaken, laat dit toe en het zal snel verbeteren

Als je emotioneel vast zit dan brengt Vuurcalciet weer vreugde in je leven en geeft hij je de kracht om je levensstijl te veranderen. Ook geeft hij je eigenwaarde. Hij versterkt de creativiteit en is goed voor de voortplantingsorganen. Deze prachtige calciet helpt je heerlijk te slapen, werkt ontspannend en maakt gedachten rustig. Vuurcalciet helpt je op een liefdevolle manier te aarden en wijs je de weg op je pad in deze incarnatie. Vuurcalciet helpt bij de opname van vitaminen en mineralen.

• Sterrenbeeld:
Kreeft, leeuw
• Kleur:
Rood
• Chakra:
Hartchakra en basischakra’s

Werking Calciet rood
Klachten verminderen:
Calciet Rood vermindert constipatie en blokkades, Traagheid en lusteloosheid. Vermindert negatieve energie.

Eigenschappen bevorderen:
Calciet Rood stimuleert de hartchakra bij het openen. Resoneert met de basischakra’s , versterkt het immuunsysteem, bevordert de groei, Verbetert kwaliteit van het bloed, zorgt voor soepele gewrichten. En stimuleert de wondgenezing.

Toepassing:
Calciet Rood kan op het lichaam worden gedragen of neerleggen op een voor jou relevante plaats.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!