Vesuvianiet
Vesuvianiet, ook wel indocraas genoemd, kan je informatie geven over jouw incarnaties en verbind deze met het hogere zelf. Hij helpt je om creatieve oplossingen te vinden en het zaken vanuit verschillende hoeken te bekijken. Vesuvianiet reinigt en ontslakt de organen waardoor je je vitaler voelt. Hij activeert je wanneer je lusteloos en/of vermoeid bent en zorgt dat je gaat handelen.

• Sterrenbeeld:
onbekend
• Kleur:
groen, zwartgroen, bruin, geel
• Maand:
onbekend
• Chakra:
Zonnevlechtchakra(3e), hartchakra(4e)

Werking Vesuvianiet
Klachten verminderen:
Vesuvianiet helpt je om van gevoelens van gevangenschap en onderdrukking af te komen. Hij kalmeert woede en wraak gevoelens. Vesuvianiet neemt gevoel van lusteloosheid af vermindert depressie en vermoeidheid, brengt verlichting in diepgewortelde angsten. Vesuvianiet helpt tegen spataderen en versterkt het bindweefsel.

Eigenschappen bevorderen:
Vesuvianiet versterkt het glazuur van de tanden en hersteld het reukvermogen. De steen maakt benen en voeten sterker en stimuleert de opname van voedingstoffen. Vesuvianiet helpt je bij het ontdekken van je creativiteit, stimuleert de ontdekkingsdrang, geeft je een gevoel van zekerheid en schenkt stabiliteit. Hij helpt je om passiviteit om te zetten in daadkracht.

Toepassing:
Vesuvianiet kun je als hanger dragen op je lichaam of gewoon als knuffelsteen in je kleding dragen. Wordt ook wel gebruikt bij meditatie en bv bij sjamanisme om toegang te krijgen tot vorige levens.

Harmoniseert met:
Vesuvianiet harmoniseert goed met Libisch goud tektiet en moldaviet voor innerlijk transformatie. Vesuvianiet werkt goed samen met smaragd, goud labradoriet, dioptaas, tsavoriet, heliodoor, morganiet of groene granaat. Nuummiet, labradoriet en git versterken samen met Vesuvianiet het effect op innerlijke reizen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

.Welke steen wanneer? Waarvoor?

Vesuvianiet trommelsteen

12.50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina