Versteend hout is fossiel hout waarbij alle organische componenten zijn vervangen door mineralen. De Engelse naam voor deze steen is petrified wood.

Werking
Versteend hout is een aardende en kalmerende steen met een zachte werking. Het bevordert onze connectie met de aarde en vermindert heimwee. Daardoor hebben we altijd het gevoel op de goede plek te zijn en voelen we ons thuis. De steen kalmeert, zorgt voor een fijne sfeer en een gevoel van welzijn. Het bevordert een nuchtere houding, concentratie en beheersing. Fysiek stimuleert versteend hout de stofwisseling en gaat overgewicht tegen.

Reinigen & opladen
Een hele geschikte manier om versteend hout te reinigen en op te laden is door de steen een nachtje in de aarde te stoppen.

Sterrenbeeld
Waterman

Chakra
Basis chakra (1e)

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Abc edelstenen

Versteend hout hanger

4.95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Abc edelstenen

Versteend hout hanger

6.50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina