Vanadeniet op bariet
Vanadeniet is een aardende steen door zijn sterke connectiviteit met de aarden. Hij zorgt ervoor dat je chakra’s weer in balans komen, heft blokkades op en maakt je ontvankelijk voor inzichten op spiritueel niveau. Vanadeniet zorgt voor helden denken gecombineerd met vastberadenheid. Hij maakt je avontuurlijker en bereid om meer risico te nemen. Vanadeniet beschermd je tegen
elektromagnetische straling.

• Sterrenbeeld:
Onbekend
• Kleur:
Roodbruin, geel/oranje
• Maand:
Onbekend
• Chakra:
Heiligbeen chakra (2e) en de chakra onder de voeten (aardechakra)

Werking Vanadeniet
Klachten verminderen:
Vanadeniet vermindert mentale ruis, malende gedachten of storende gedachten. Hij zorgt ervoor dat je niet je energie verspild en helpt bij chronische vermoeidheid. Vanadeniet werkt heilzaam bij problemen aan de ademhalingswegen zoals astma of longproblemen en heeft een heilzame werking op ontstekingen. De steen beschermd energetisch tegen ouderdomsverschijnselen en is nuttig bij menopauze (man/vrouw).

Eigenschappen bevorderen:
Vanadeniet bevordert de concentratie, focus, het helder denken en maakt je doelgericht. Hij stimuleert de hersencentra, je creativiteit en seksualiteit. Vanadeniet bevordert de aanmaak van hormonen geeft je gevoel van overwinning, zelfvertrouwen, vastberadenheid, wilskracht, vitaliteit,
en uithoudingsvermogen. De steen geeft je huiselijk gevoel en maakt dat je je op je gemak voelt en helpt je bij acceptatie.

Toepassing:
Vanadiniet is een giftige steen en kun je niet op de huid dragen of innemen. Wel kun je hem op een relevante plek neerleggen. De steen mag wel voor elixer gebruikt worden maar dan alleen wanneer de steen niet direct met het water in contact komt. Bijvoorbeeld in een afgesloten buis (waterwand).
Het elixer is zeer geschikt om op de borstkas aan te brengen als een oliemengsel wanneer er problemen zijn met de ademhalingswegen. Vanadeniet is ook goed voor wichelroede lopers en pendelaars doordat het je meer feeling geeft met je instrument dat je gebruikt. Ook zeer geschikt om in je omgeving te hebben wanneer je wilt mediteren of bij astraal reizen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp
buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bariet
Het is de ideale reis steen bariet. Bariet stimuleert dromen en reinigt het hele chakra systeem. En brengt u in balans, Vindplaatsen zijn Verenigde staten, Groot Brittannië en Duitsland. Bariet leert waar uw grenzen liggen. Emotioneel is bariet uitstekend voor platonische vriendschappen.

• Sterrenbeeld:
Bariet is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld
• Kleur:
Wit, oranje en grijs
• Maand:
Bariet is niet gerelateerd aan een maand
• Chakra:
Bariet reinigt hele chakra stelsel en brengt balans hierin

Werking Bariet
Klachten verminderen:
Bariet doet u bevrijden van de idealen van anderen te volgen. Bariet vermindert het op de wenken bedienen van anderen. Van oudsher wordt deze steen gebruikt bij kleine kinderen wanneer zij tandjes krijgen om de pijn te verminderen.

Eigenschappen bevorderen:
Bariet bevordert vitaliteit en is goed bij temperatuurswisselingen, versterkt autonomie, emotioneel weldadig voor platonische vriendschappen. Angsten worden met de hulp van Bariet losgelaten. Bariet bevordert vitaliteit. Helpt bij chronische vermoeidheid, brengt de hersens in balans.

Toepassing:
Houd de Bariet vast of leg op een relevante plaats

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.