Turkoois

Turkoois
Turkoois staat voor genezing, zuivering en bescherming. Hij activeert de hoge chakra’s en brengt het lichaam, de ziel en de geest weer in balans. Turkoois is ook een inzichtgevende steen die je leert dat jezelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en dat het geen zin heeft om je als slachtoffer op te stellen of zelfdestructief te zijn, hij laat je de ware essentie van het leven inzien en bevordert je intuïtie en stimuleert zelfverwezenlijking. De steen geeft je zowel kalmte als alertheid en ondersteunt je bij het spreken in het openbaar.

• Sterrenbeeld:
Waterman (21 januari tot 19 februari), Vissen (20 februari tot 20 maart)
• Kleur:
Turquoise, blauw, groen
• Maand:
Januari, februari en maart
• Chakra:
Keelchakra (5e) en derdeoog chakra (6e)

Werking Turkoois
Klachten verminderen:
Turkoois helpt tegen stemmingswisselingen, uitputting, paniekaanvallen, depressie en apathie. Hij werkt tegen negatieve straling of invloeden van buitenaf. Vermindert krampen en ontstekingen en werkt pijnstillend. Turkoois heeft een heilzame werking bij reuma, jicht en virusinfecties.

Eigenschappen bevorderen:
Turkoois heeft een positieve werking op de maag, de ogen en het immuunsysteem. Hij ontgift en bevordert de opname voedingsstoffen. Tevens brengt Turkoois vertroosting en welzijn en werkt hij vitaliserend.

Toepassing:
Turkoois wordt door zijn beschermende werking vaak als talisman gebruikt. Hij kan op het lichaam op in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Turkoois wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Shopping Cart
0
Winkelmandje
  • No products in the cart.