Titanium Aura
(Titanium Regenboog Kwarts)
Titanium Aura of Titanium Regenboog Kwarts is een van de nieuwe tijds stenen. Een prachtig alchemistisch proces tovert bergkristal punten om tot Titanium Aura. Zoals de naam al doet vermoeden wordt het Bergkristal bewerkt met Titanium (en Nobium) zodat het prachtig schijnende regenboog kleuren krijgt. Het betreft een niet afwasbaar laagje.

Spiritueel
Interessant maar eigenlijk gaat het natuurlijk om de werking. Titanium Kwarts word gebruikt voor het herprogrammeren van het lichaam volgens de originele blauwdruk. Totale balans in een handomdraai. Het kristal zorgt ervoor dat iedereen krijgt wat nodig is voor zijn of haar evolutionaire reis. Ook activeert het kristal het derde oog en is daarom behulpzaam bij het helder zien, het doorgronden van mensen, voor mediums en voor andere paranormale activiteiten. Daar stoppen de krachten van deze sterke nieuwe tijds steen echter nog lang niet. Het nieuwetijdskristal heeft een hoge energie en is daardoor bij uitstek geschikt om energetische blokkades (vooral de keel, creativiteit) te doorbreken. Hij opent en geeft kracht aan alle chakra’s en stimuleert het opstijgen van de kundalini energie, waarbij de energie alle fijnstoffelijke lichamen passeert.

Emotioneel & Mentaal
Titanium Regenboog Kwarts is behulpzaam bij slechte relaties, hij laat zien wat er aan de hand is en helpt om negatieve emoties zoals boosheid, wrok en pijn los te laten. De steen geeft diepe inzichten in relaties op alle niveaus en helpt bij het verbreken van karmische banden die problemen in dit leven geven. De getransformeerde relatie zal vitaal en harmonieus worden. Titanium kwarts zorgt voor een sterke basis samen met een vrolijke, ontspannen houding. Het geeft mentale en fysieke kracht en energie. Het vergroot de concentratie, maakt doelgericht en vergroot het vertrouwen in de eigen capaciteiten. Daarnaast werkt het opbeurend en geeft het rust en veerkracht om kalm en flexibel met dingen om te gaan.

Fysiek
Het kristal is een meester heler voor alle aandoeningen en heelt tevens op multidimensionaal celniveau. De steen geeft kracht en vitaliteit, is goed voor de ogen, hersenen, oren en het centrale zenuwstelsel. Heeft daarnaast een positieve werking op het immuunsysteem en het hormoonstelsel.

Verzorging Titanium Aura
Titanium Aura clusters zijn vaak kwetsbaar en er kunnen makkelijk stukjes afbreken dus voorzichtig zijn met hard stromend water. Ook is het beter de steen niet te lang bloot te stellen aan fel zonlicht.

Chakra
Allemaal

Sterrenbeeld
Allemaal

Titanium Aura weetjes
Titanium Aura kwarts ontstaat door Titanium en Nobium te vernevelen en onder hoge druk en temperatuur in contact te laten komen met bergkristal. Er ontstaat dan een ‘olie-achtige’ laag met schitterende kleuren

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.