Shiva lingam
Shiva Lingam verenigt de vrouwelijke en mannelijke energie en brengt deze weer in balans. Hij nodigt uit om jezelf te onderzoeken en oud leed los te laten. Shiva Lingam stimuleert de seksualiteit en heeft een positieve uitwerking op de geslachtsorganen. Shiva Lingam staat voor innerlijke en spirituele transformatie en doorbreekt hierbij zelfbeperkende patronen.

• Sterrenbeeld:
stier (21 april – 21 mei), maagd (24 augustus – 23 september), boogschutter (23 november – 21 december), kreeft (22 juni – 22 juli), waterman (21 januari – 19 februari), vissen (20 februari – 20 maart)
• Kleur:
bruin, beige
• Maand:
mei, september, december, juli, februari, maart
• Chakra:
alle chakra’s

Werking Shiva lingam
Klachten verminderen:
Shiva Lingam kan je helpen bij het overwinnen van oordelen, afgescheidenheid en de behoefte om individueel te zijn of apart. De steen heeft een heilzame werking als het gaat om (menstruatie)krampen, klachten aan de onderbuik, impotentie, onvruchtbaarheid of het onvermogen om tot een orgasme te komen.

Eigenschappen bevorderen:
Shiva Lingam activeert de kundalini energie en draagt bij aan het in balans krijgen van de chakra’s. Hij ondersteund je bij de geestelijke ontwikkeling en verwerking. Shiva Lingam werkt harmoniserend en activerend op de meridianen. Shiva Lingams hebben een positieve werking op seksuele problemen en brengen het gehele lichaam in evenwicht

Toepassing:
Shiva Lingam is zeer krachtige spirituele talisman en werkt als beschermer tegen emotioneel leed uit de vroege jeugd, met name bij seksueel misbruik. Shiva Lingams kunnen op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. De steen wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Abc edelstenen

Shiva lingam

3.50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina