Serafiniet
Serafiniet een variant van clinochloor is een zeer krachtige en genezende steen voor zowel lichaam, ziel en geest. Hij helpt de chakra’s weer in balans te komen waardoor de (levens)energie terug kan keren en goed door kan stromen en de natuurlijk balans zal herstellen. Serafiniet geeft spirituele verlichting.

• Sterrenbeeld:
onbekend
• Kleur:
groen, grijs, geel, paars, wit, kleurloos
• Maand:
onbekend
• Chakra:
Hartchakra (4e)

Werking serafiniet
Klachten verminderen:
Serafiniet helpt tegen futloosheid en een moedeloos gevoel. Hij kan verlichting brengen bij depressie. Serafiniet is goed tegen bloedarmoede en duizeligheid. Hij helpt je om het ego los te laten.

Eigenschappen bevorderen:
Serafiniet heeft een positieve werking op de het hart, de longen en bevordert de opname van ijzer, voedingstoffen en zuurstof in het bloed. Serafiniet is een zuiverende steen welke energie, balans en welzijn bevordert. Serafiniet kan je helpen bij het afvallen en activeert de ruggengraat.

Toepassing:
Serafiniet wordt gebruikt bij o.a. meditatie, healing, massage en edelsteentherapie. Hij kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Serafiniet wordt vooral gebruikt om body, mind and soul weer in balans te brengen en de Kundalini energie te doen opstijgen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.