Sardonyx
Sardonyx is een chalcedoon/onyx variant die je geluk brengt en je stabiliteit geeft in je relaties. Hij stimuleert integriteit en maakt je karaktersterk. Sardonyx maakt je vriendelijk en begrip vol. De steen versterkt je waarneming en de zintuigen. Hij geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

• Sterrenbeeld:
Ram (21 maart tot 20 maart)
• Kleur:
zwart, grijs, bruin, rood, melkwit, roodbruin door elkaar heen.
• Maand:
Maart
• Chakra:
Basischakra(1e)

Werking Sardonyx
Klachten verminderen:
Sardonyx voorkomt dat je terugvalt nadat je ziek bent geweest. Hij helpt bij oorklachten en tinnitus. Sardonyx heeft een heilzame werking op buik, maag en darmklachten. De steen helpt bij het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam.

Eigenschappen bevorderen:
Sardonyx stimuleert de lichaamsvloeistoffen waardoor de opname van voedingstoffen bevordert wordt en de milt versterkt. Sardonyx brengt deugdzaamheid en behulpzaamheid met zich mee. De steen versterkt je waarneming waardoor je de zin van wat men allemaal heeft meegemaakt zult begrijpen. Hij zal de wilskracht en het karakter versterken waardoor onzekerheid overwonnen wordt.

Toepassing:
Sardonyx kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Hij wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Wanneer je een netwerk van sardonyx om je huis neerlegt kan het inbrekers weren. Ook goed in te zetten wanneer het rommelt in een huwelijk of partnerschap.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

.Welke steen wanneer? Waarvoor?

Sardonyx trommelsteen

2.953.75