Saffier blauw
Blauwe saffier vergroot de denkkracht en het leervermogen. Hij heeft een harmoniserende werking op de chakra’s en haalt negatieve energieën weg, Blauwe saffier heeft een zuiverende werking en helpt je bij het bereiken van diepere bewustzijnsniveau zodat je meer inzicht krijgt in jezelf. De steen staat voor liefde en waarheid!

• Sterrenbeeld:
Stier (21 april tot 21 mei), weegschaal (23 september tot 23 oktober), boogschutter (23 november tot 21 december), maagd (21 augustus tot 23 september)
• Kleur:
blauw
• Maand:
mei, oktober, december, september
• Chakra:
Keelchakra(5e), derde oogchakra(6e)

Werking Saffier blauw
Klachten verminderen:
Blauwe saffier heeft een heilzame werking bij problemen aan de schildklier. Saffier helpt tegen hoofdpijn, evenwichtsstoornissen en hoogtevrees.

Eigenschappen bevorderen:
Blauwe saffier bevordert zelfexpressie, communicatie, het leervermogen en de denkkracht. Saffier maakt dat je zekerder bent van je opvattingen en kennis en geeft je meer zelfdiscipline.

Toepassing:
Blauwe saffier kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Hij wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Het is een uitstekende steen om te gebruiken bij regressie therapie. Blauwe saffier kan ook gebruikt worden om hypnose en trance te verdiepen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!