Robijn

Robijn
Robijn is een steen die energie en kracht geeft, dit kan voor sommige die hier gevoelig voor zijn wel eens te veel zijn. De steen brengt levensvreugde en spontaniteit met zich mee. Hij zorgt ervoor dat je een heldere en scherpe blik houdt ten aanzien van waar je naartoe wilt en hoe je denkt dit te bereiken, hij bevordert commitment en bereidheid tot presteren. Robijn brengt hartstocht en passie en werkt seksueel stimulerend.

• Sterrenbeeld:
Ram (21 maart tot 20 April), leeuw (22 juli tot 23 augustus), schorpioen (24 oktober tot 22 november)
• Kleur:
donker rood, roodbruin, bruinzwart, bordeaux
• Maand:
April, augustus, november
• Chakra:
Basischakra(1e), hartchakra(4e)

Werking Robijn
Klachten verminderen:
Robijn werkt koortsverlagend en bloeddruk verhogend. Hij helpt tegen uitputting en prikkelbaarheid. Robijn is ook een steen die je sterk maakt en beschermt tegen psychische aanvallen of mensen die alle energie bij je wegtrekken.

Eigenschappen bevorderen:
Robijn geeft vitaliteit, energie en levensvreugde. Hij motiveert en enthousiasmeert. Robijn heeft een positieve werking op de milt, de (bij)nieren, de voortplantingsorganen, de bloedcirculatie en werkt ontgiftend. Hij bevordert de concentratie.

Toepassing:
Robijn kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Robijn wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie en voor een sterke werking kan deze op de basischakra gelegd worden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Shopping Cart
0
Winkelmandje
  • No products in the cart.