Robijn in Zoisiet
Robijn in Zoisiet bevordert de vruchtbaarheid, prostaat, milt, eierstokken en teelballen. Het brengt verborgen gevoelens naar boven. Het zorgt voor een goede dynamiek, regeneratie en potentie. De creatieve kant wordt ondersteunt.

• Sterrenbeeld:
Leeuw (23 juli tot 23 augustus) Ram (21 maart tot 20 april) Schorpioen (24 oktober tot 22 november)
• Kleur:
Paars, roze, groen, groen, zwart

• Maand:
Juli, augustus, maart, april, oktober, november

• Chakra:
Basischakra (1e) en Hartchakra (4e)

Werking Robijn in Zosiet
Klachten verminderen:
Robijn in Zoisiet werkt ontgiftend, ontstekingsremmend, vermindert verzuring en versterkt het immuunsysteem. Het bevordert celgroei en vruchtbaarheid en heeft een positieve werking op de eierstokken, teelballen, hart, milt, alvleesklier en longen.

Eigenschappen bevorderen:
Robijn in Zoisiet bevordert de vruchtbaarheid; prostaat, milt, eierstokken en teelballen. Het brengt verborgen gevoelens naar boven. Het zorgt voor een goede dynamiek, regeneratie en potentie. De creatieve kant wordt ondersteunt.

Toepassing:
Robijn in Zoisiet leg of draag je op een relevante plaats.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.