Rhyoliet
Rhyoliet, ook wel luipaardjaspis genoemd, is de steen van consolidatie. Hij bevordert het evenwicht tussen activiteit en passiviteit, hij creëert een goede balans. Rhyoliet maakt dat je met zelfrespect en eigenwaarde naar jezelf kijkt en laat je inzien dat je goed bent zoals je bent. De steen maakt helder en duidelijk wat er gedaan moet worden zonder dat je afgeleid wordt door zaken van buitenaf. Hij helpt je om te gaan met veranderingen en of problematiek hieromtrent doordat je in je eigen kracht staat en in het hier en nu.

• Sterrenbeeld:
onbekend
• Kleur:
geel, bruin, groen, grijs
• Maand:
onbekend
• Chakra:
alle chakra’s

Werking Rhyoliet
Klachten verminderen:
Rhyoliet helpt bij klachten aan de huid en heeft een heilzame werking bij griep, verkoudheid of infecties. Rhyoliet helpt je wanneer je uit balans bent gebracht door emoties en leert je omgaan met vervelende situaties. Niet door er voor weg te lopen maar door te kijken naar wat je nodig hebt om er op een goede manier mee om te gaan.

Eigenschappen bevorderen:
Rhyoliet heeft een positieve werking op de spijsvertering en uitscheiding. Hij helpt weefsel verharden en versterkt de aderen. Rhyoliet bevordert diepe slaap, diepe meditatie en spiritueel reizen.

Toepassing: Rhyoliet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Rhyoliet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!