Pietersiet
Pietersiet, ook wel stormsteen genoemd, helpt je in het maken van keuzes en je eigen weg te volgen. Hij helpt je om onverwerkte zaken uit het verleden (of uit vorige levens) los te laten en negatieve denkwijze, opgelegd door de ouders e.d., achter je te laten. Pietersiet helpt je om afstand te nemen van belemmerende gedachten en patronen waardoor je inzicht en duidelijkheid krijgt in je huidig leven. Pietersiet bevordert en versnelt het opnemen van informatie en helpt je om geconcentreerd te werk te gaan.

• Sterrenbeeld:
Maagd (24 augustus tot 23 september) Waterman (21 januari tot 19 februari)
• Kleur:
bruin, goud, geel, blauw en groen
• Maand:
September en februari
• Chakra:
zonnevlechtchakra(3e), derde oogchakra (6e)

Werking Pietersiet
Klachten verminderen:
Pietersiet helpt tegen verwarring, uitputting, stress, overspannenheid en het restless legs syndroom. Pietersiet vermindert negatieve ballast en blokkades zoals trauma en conflicten uit het verleden.

Eigenschappen bevorderen:
Pietersiet helpt bij het studeren en bevordert de concentratie. De steen heeft een positieve werking op lever, darmen, longen, hersenen, zenuwstelsel en het hormoonstelsel. Pietersiet is ook goed voor de voeten, de benen, de ademhaling, de hypofyse en de zenuwen. Hij stimuleert verandering in jezelf bij het volgen van je eigen pad.

Toepassing:
Pietersiet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Pietersiet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Zeer geschikt voor astraal reizen en het verkrijgen van spirituele inzichten en visioenen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!