Obsidiaan mahonie
Obsidiaan mahonie kan je helpen om gevoelens van onwaardigheid los te laten en zal je stimuleren om je potentieel te vervullen. Hij helpt je om je eigen opgelegde beperkingen of die je vanuit de DNA geërfd hebt los te laten. Mahonie obsidiaan beschermt je tegen negatieve energie van entiteiten of mensen uit je omgeving die bewust of onbewust je onderuit proberen te halen. De steen bevordert de doorstroming van creatieve energieën en helpt je om je ten aanzien van je seksualiteit je meer open te stellen en alle schaamte of beperkingen achter je te laten.

• Sterrenbeeld:
weegschaal
• Maand:
september
• Kleur:
roodbruin met zwart
• Chakra:
Basischakra(1e), heiligbeen(2e)

Werking Obsidiaan Mahonie
Klachten verminderen:
Mahonie obsidiaan helpt om ontsteltenis door belediging, kleinering of valse beschuldigingen los te laten. Voor moeder en kind kan het trauma’s tijdens de geboorte helen. De steen helpt je om blokkades en verankerde patronen die lijden tot schaamte en onwaardigheid te doorbreken.

Eigenschappen bevorderen:
Mahonie obsidiaan schenkt je daadkracht en creatieve energie. Hij bevordert wondgenezing, de doorbloeding en geeft warmte aan ledematen. Mahonie obsidiaan werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op de nieren, de lever, de organen en het weefsel.

Toepassing:
Mahonie obsidiaan kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Mahonie-obsidiaan wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, rebirthing en edelsteentherapie. Hij kan ook tot elixer verwerkt worden. Wanneer je mahonie-obsidiaan op het lichaam draagt zal hij je beschermen tegen negatieve energie van entiteiten of mensen uit je omgeving die bewust of onbewust je onderuit proberen te halen. Bij een oplegging tussen de eerste en tweede chakra zal hij vergif van onbewuste herinnering van schaamte, misbruik of vernedering naar boven halen zodat deze opgelost kunnen worden. Voorzichtigheid is hier wel bij geboden en vereist zeer goede begeleiding.

Harmoniseert met:
Mahonie obsidiaan samen met Tibetaans zwart kwarts, zwarte toermalijn of sugiliet versterkt de geestelijke bescherming. Mahonie obsidiaan samen met zinkiet zal helpen verwondingen aan de tweede chakra te helen. Mahonie obsidiaan samen met moldaviet helpt je om beperkingen uit het verleden te boven te komen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.