Noorderlicht steen

Een zeer krachtige steen uit het uiterste puntje van Noorwegen.
De steen van het Noorderlicht komt alleen voor in de noordelijkste punt van Noorwegen, je zou kunnen zeggen daar waar het noorderlicht ontspringt.
De steen bestaat voor het grootste gedeelte uit Bergkristal met sporen van Fuchsiet en oranje Calciet . De tekening is zeer fraai en gelaagd en de steen staat bekend om zijn krachtige eigenschappen. Als sinds decennia wordt de steen door healers gebruikt voor met name bescherming tegen ziektes. De steen is een amulet van Noorwegen en is zeeg gewild en geliefd bij de bevolking. Spitsbergen en met name de eilanden Svalbard in het uiterste staat bekend als de vindplaats van deze krachtige steen. Bij Sjamanen en healers is dit een gewilde steen voor rituelen die met het leven te maken hebben, de steen staat bekend om zijn krachtige opwekking van energie maar is ook zeer geliefd om zijn pijnstillende werking die zelf voor de ernstigste pijnklachten kan worden toegepast.

De geneeskrachtige werking:

Tegen ernstige migraine
Geeft een enorme energie
Brengt berusting en rust
Helpt bij alle soorten zenuwpijn
Verlicht pijnen in alle gebieden
Laat je sterker in het leven staan
Sterk helend bij ziekte

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!