Malachiet
Malachiet is een krachtige steen die je stimuleert om een intensief en passievol leven te hebben. Hij bevorderd de voorstellingsvermogen en fantasie en ontneemt al je remmingen en schaamte. Malachiet maakt je besluitvaardig en avontuurlijk en versterkt vriendschap doordat je je beter kunt inleven in wat er omgaat in andere mensen. Hij reinigt je chakra;’s en brengt deze weer in balans, De steen absorbeert negatieve energie en beschermt je tegen straling. Malachiet kan een behulpzame steen zijn wanneer er zich problemen voordoen bij de bevalling. Matigheid is aan te raden bij deze steen omdat hij bijzondere krachtig werkt.

• Sterrenbeeld:
schorpioen
• Kleur:
groen
• Maand:
november
• Chakra:
Zonnevlecht(3e), hartchakra(4e)

Werking Malachiet
Klachten verminderen:
Malachiet heeft een heilzame werking bij krampen, menstruatieklachten, botbreuken, astma, artritis, reuma en artrose. Hij vermindert wagenziekte en duizeligheid. Hij ontdoet je van alle remmingen en schaamte en helpt daardoor bij seksuele problemen vooral als die van psychologische aard zijn. Malachiet helpt om belemmerende gedachten en vastgeroeste patronen te doorbreken en helpt bij hoge bloeddruk en bij dyslexie. Malachiet kan irritatie en zwellingen ontstaan door verstuikingen doen afnemen.

Eigenschappen bevorderen:
Malachiet stimuleert de seksualiteit, de fantasie en het gevoelsleven. Hij heeft een positieve werking op de lever, de zenuwen en werkt ontgiftend. Malachiet versnelt de informatie verwerking en activeert de hersenen en het denken. Hij helpt bij trauma verwerking en bevordert de intuïtie. Malachiet is goed voor de spijsvertering doordat hij de maag en dikke darmfunctie stimuleert.

Toepassing:
Malachiet kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Magnetiet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie en kan tot een elixer verwerkt worden. Malachiet kan goed ingezet worden wanneer er sprake is van macht misbruik.

Harmoniseert met:
Malachiet harmoniseert met tijgeroog voor energie en bescherming. Samen met morganiet brengt het hartchakra weer in evenwicht. Malachiet gaat ook prima samen met shattuckiet, ajoliet, turkoois, azuriet en chrysocolla.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

-7%
11.1520.95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Abc edelstenen

Malachiet trommelsteen

8.9513.00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina