Magnesiet
Magnesiet is de steen van ontspanning en innerlijke rust. Hij maakt je optimistisch en zorgt voor een positieve doch eerlijke kijk naar jezelf. Magnesiet maakt je geduldig en bevorderd je luisterend vermogen. Hij leert je jezelf te accepteren zoals je bent en om van jezelf te houden, alleen zo kun je de liefde weer schenken aan anderen en met volledige aandacht er voor die ander zijn.

• Sterrenbeeld:
ram
• Kleur:
wit met grijze aderen
• Maand:
april
• Chakra:
Derde oogchakra(6e), kruinchakra(7e)

Werking Magnesiet
Klachten verminderen:
Magnesiet verminderd nervositeit, angst en geprikkeldheid. Hij verzacht hoofdpijn of migraine en werkt kramp opheffend. Magnesiet helpt tegen pijn van gal en nierstenen, breekt cholesterol af, verminder bloedstolling en helpt tegen ader- en weefselverkalking en kan daardoor hartklachten verminderen of helpen te voorkomen.

Eigenschappen bevorderen:
Magnesiet bevorderd de opname magnesium en is goed voor botten en gebit. Werkt ontgiftend en spierontspannend en heeft een positieve werking op de vetstofwisseling. Magnesiet geeft je een geduldige, eerlijke en positieve houding. Dit geeft ontspanning en innerlijke rust.

Toepassing:
Magnesiet kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Magnesiet wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie en kan tot een elixer verwerkt worden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!