Larimar
Larimar is een krachtige spirituele steen die het mogelijk maakt om in verbinding te komen met godinnenenergieën. Het is een sterk emotioneel reinigende steen die je vrouwelijk energie doet ontpoppen. Hij schept innerlijke rust en zorgt voor helderheid en balans. Larimar helpt je om je diepste angsten en schuldgevoelens en extreem emoties aan te gaan en zelfdestructief gedrag en blokkades op te heffen en uit de slachtofferrol te stappen. Larimar is ook een waardevol hulpmiddel bij zwangerschap en de bevalling. De steen werkt vertroostend en helpt je om je gevoelens en verlangens te uiten.

• Sterrenbeeld:
Leeuw
• Kleur:
licht blauw gevlekt
• Maand:
augustus
• Chakra:
Keelchakra(5e)

Werking Larimar
Klachten verminderen:
Larimar helpt tegen angst, stress, schuldgevoel en allerlei extreme destructieve emoties. Hij heft blokkades op en helpt tegen verslavingsgevoeligheid. Larimar heeft een heilzame werking op keelpijn en keelontsteking, verlicht pijn, griep, verkoudheid, koorts en druk op de borst. Larimar werkt ook bloeddrukverlagend, helpt tegen infecties en verminderd overtollige slijmproductie.

Eigenschappen bevorderen:
Larimar werkt kalmerend, verkoelend en vertroostend. De steen heeft een positieve effect op zwangerschap, bevalling, de bloeddruk, het hart en kraakbeen. Larimar helpt je om op effectieve wijze je grenzen en emoties te communiceren.

Toepassing:
Larimar kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden. Je kunt hem ook op een relevante plek neerleggen. Larimar wordt veel gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie. Zeer geschikt om in je vrouwelijk kracht te komen en verbinding te maken met de godinnen, engelen of gidsen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!