Koraal

Koraal (fossielkoraal, bloedkoraal, schuimkoraal, angelskin koraal)
Koraal is zeer geschikt voor het liefdesleven aangezien het gemeenschappelijkheid en harmonie bevordert. Koraal werkt beschermend naar het ongeboren kind, versoepeld de geboorte en ondersteund de groei van het kind en het krijgen van tandjes.

• Sterrenbeeld:
steenbok
• Kleur:
beige/grijs (fossiel koraal), rood of donkeroranje (bloedkoraal), roodbruin (schuimkoraal), roze/zalm (angelskin koraal)
• Maand:
januari
• Chakra:
Basischakra(1e), hartchakra(4e)

Werking Koraal
Klachten verminderen:
Koraal vermindert te hoge bloeddruk en bevordert ijzeropname waardoor bloedarmoede zal tegen gaan. Koraal verzacht menstruatiepijnen, en verlicht overgangsklachten. Koraal is goed tegen steenpuisten, botontkalking en infecties. Hij helpt tegen angsten en nervositeit.

Eigenschappen bevorderen:
Koraal is goed voor de zwangerschap. Hij stimuleert borstvoeding en heeft een positieve werking op de benen en voor vrouwen tijdens de menstruatie. Koraal brengt harmonie en gemeenschappelijkheid.

Toepassing:
Koraal kan op het lichaam worden gedragen of neerleggen op een voor jou relevante plaats. De steen ook veel wordt gebruikt bij healing, edelsteentherapie, massage en meditatie. Vooral aan te raden bij zwangerschappen en baby’s.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Shopping Cart
0
Winkelmandje
  • No products in the cart.