Jaspis dalmatier
Dalmatiër jaspis maakt je evenwichtiger en beschermd je tegen negatieve energieën zoals bv straling. Dalmatiër jaspis helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten zonder overbelasting. De steen heeft een opbeurende werking wat depressie zal verminderen en eventuele nachtmerries zal voorkomen.

• Sterrenbeeld:
Leeuw 23 juli tot 23 augustus
• Kleur:
Grijs gespikkeld met geel, wit en zwart.
• Maand:
augustus
• Chakra:
Basischakra(1e), heiligbeenchakra(2e)

Werking Jaspis dalmatier
Klachten verminderen:
Dalmatiër jaspis heeft een verzachtende werking op verstuikingen. Hij kan helpen tegen adhd, depressies en nachtmerries. Dalmatiër jaspis vermindert drukte en chaos in je hoofd. De steen beschermd je tegen negatieve energie en straling.

Eigenschappen bevorderen:
Dalmatiër jaspis maakt je evenwichtiger en schenkt rust in je hoofd. Het is een opbeurende en zuiverende steen. Dalmatiër jaspis heeft een positieve werking op de zenuwen reflexen en het kraakbeen. Hij helpt je om geconcentreerd te blijven en daadkrachtig aan de slag te gaan.

Toepassing:
Dalmatiër jaspis kan gebruikt worden bij meditatie, healing, massage en edelsteentherapie. De steen kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Bijvoorbeeld naast je kussen wanneer je last hebt van nachtmerries.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!