Jade groen
Jade groen is de steen van het hart. Hij schenkt je overvloed en geluk, liefde en harmonie. Hij staat voor succes in zowel zaken als in relaties en hij leert je om meester te zijn van je geld in plaats van dat geld meester is van jou. Groene jade helpt je om overvloed in ontvangst te nemen en te delen met je anderen.

• Sterrenbeeld:
Kreeft
• Kleur:
Groen
• Maand:
Juli
• Chakra:
Hartchakra(4e)

Werking Jade groen
Klachten verminderen:
jade groen helpt te voorkomen dat je toegeeft aan hebzucht, inhaligheid, schaars denkendheid enzovoort. Hij gaat angst voor armoede, angst om geld te verliezen tegen. Groene jade heeft een heilzame werking op hartkwalen.

Eigenschappen bevorderen:
jade groen biedt steun bij ontgifting en bij herstel van weefsel na verwonding of operatie. Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust. Groene jade brengt vreugde, levensenergie en harmonie. De steen heeft een positieve werking op planten en natuur en laat dit samenvloeien met je gehele fysieke en emotionele welzijn.

Toepassing:
jade groen heeft een positieve werking op je slaap en brengt voedende en rustgevende dromen. Je kunt de steen op het lichaam of in je kleding dragen voor bescherming tegen hebzucht. Groene jade wordt gebruikt bij meditatie, healing, reiki, massage, edelsteentherapie. Wordt ook wel in aarde gestopt in tuin of bij planten om groei te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!