Ioliet
Ioliet, ook wel watersaffier genoemd, nodigt je uit om je innerlijke pad te volgen en op zoek te gaan naar het diepe zelf. De steen helpt je om overtuigingen los te laten waardoor je angst voor het onbekende zal verdwijnen. Het is de steen voor creatieve expressie en visionaire ideeën op het gebied van allerlei kunstzinnige vormen.

• Sterrenbeeld:
Ioliet is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld
• Kleur:
doorzichtig violet, grijs, blauw, blauwpaars, paars
• Maand:
Ioliet is niet gerelateerd aan een maand
• Chakra:
Derde oogchakra(6e), kruinchakra(7e)

Werking Ioliet
Klachten verminderen:
Ioliet is goed tegen slaapproblemen en heeft een helende werking op de ogen. Hij helpt tegen het overwinnen van verslavingen, Ioliet werkt koortsverlagend en dood bacteriën, De steen heeft een heilzame werking bij malaria, migraine. Ioliet neemt gevoel van misselijkheid (braken) af en helpt tegen brandend maagzuur. Ioliet helpt tegen vochtophoping, spataderen en te hoge bloeddruk. Hij vermindert angsten en depressie. Kan helpen bij darm en/of maagproblemen.

Eigenschappen bevorderen:
Ioliet stimuleert het geheugen en helpt je om je open te stellen voor innerlijke beelden (visioenen). Ioliet activeert je creativiteit en kunstzinnigheid, Ioliet versterkt de bloedsomloop en heeft een positieve werking op de ademhaling en de holtes. Hij versterkt je gevoel van onafhankelijkheid en bevorderd gelijkwaardigheid in relaties. Hij schenkt je inzicht en kennis op spiritueel gebied en zet je in je eigen kracht.

Toepassing:
Ioliet wordt gebruikt bij meditatie om deze te vergemakkelijken. Ioliet kan je helpen bij astraal reizen en het verkrijgen van visionen, sjamanistisch reizen. Leg de steen onder je wanneer je last hebt van slapeloosheid.

Harmoniseert met:
Ioliet harmoniseert met lazuliet, amethist, lapis lazuli, azuriet, tanzaniet. Ioliet samen met scoleciet zorgt ervoor dat je spirituele energieën op een hoger niveau zult ervaren. Ioliet kan ook bijdragen aan aarding wanneer deze wordt gebruikt samen met andere aardende stenen zoals bv hematiet.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

.Welke steen wanneer? Waarvoor?

Ioliet blauw ruw

2.954.50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina