Heulandiet
De edelsteen Heulandiet is gericht op het leggen van de evolutionaire verbinding tussen hart en hersenen. Ook met betrekking tot de heling hiervan. 

Sterrenbeeld:
Boogschutter
Kleur:
kleurloos, grijs, wit, roze, rood of groen, geel
Maand:
December
Chakra:
Hartchakra(4e), derder oogchakra(6e), kruinchakra(7e)

Werking Heulandiet

Klachten verminderen met Heulandiet: 
De edelsteen Heulandiet werkt goed tegen overgewicht en overmatige transpiratie. Heeft een heilzame werking op het evenwichtsorgaan en/of het binnenoor en hartproblemen. Heulandiet werkt kalmerend bij intens verdriet, shock en/of emotionele trauma. 

Eigenschappen bevorderen met Heulandiet: 
De edelsteen Heulandiet helpt je om je hart open te stellen, hij maakt je meer open-minded. Het is een uitstekende steen om je cognitieve vermogens te verbeteren en je denken helder te maken. Heulandiet versterkt het elektromagnetische krachtveld van het lichaam. Heeft een positieve werking op veranderingen en groei. 

Toepassing van Heulandiet: 
De edelsteen Heulandiet gebruikt je o.a. bij meditatie. Hij helpt je om naar oude beschavingen uit het verleden te reizen en jouw je vorige levens te herinneren. Ook voor astrale en inter-dimensionaal reizen wordt edelsteen Heulandiet gebruikt. 

Harmoniseert met: 
De edelsteen Heulandiet harmoniseert goed met herkimer-‘diamant’, fenakiet, merkabacalciet, aqua lemuria, natroliet, apofylliet en Satyaloka-kwarts. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!