Herroepingsrecht

Jouw bestelling retourneren

Wanneer je niet tevreden bent met jouw aankoop en je wilt deze retourneren dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product of de bestelling aan Edelstenen en meer te retourneren.

Alleen onbeschadigde en ongebruikte goederen met de originele verpakking kunnen worden geretourneerd. Eventueel verzegelde producten mogen alleen geretourneerd worden als de verzegeling intact is. Bij niet compleet of beschadiging wordt deze niet in behandeling genomen.

Bij retournering hoort de verpakking dan ook intact en zonder plakband of sporen daarvan naar verkoper retour te worden verzonden. Als de verpakking wel is beschadigd of vies is heeft Edelstenen en meer het recht de kosten hiervan in mindering te brengen op het aan de klant te vergoeden bedrag. Onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen, evenals bij beschadiging of defect is door niet goed verpakken bij retourzending.

Om jouw retourzending in behandeling te kunnen nemen dien je een mailtje te sturen naar info@edelstenen-en-meer.nl  en het retourformulier dat je ontvangt  volledig in te vullen en bij te voegen bij de retourzending. Indien je hem niet kunt uitprinten mag je deze ook leesbaar overschrijven.

Ik hoor graag de reden, zodat ik hier iets van kan opsteken!

Let op: Zonder retourformulier kan ik geen retourzendingen in behandeling nemen!

Uitzonderingen retourneren

Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht :

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar.
  2. Artikelen die gebruikt of gedragen zijn.
  3. Alle wierrook.
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
  5. Indien bij het artikel staat dat het niet retourneerbaar is.
  6. artikelen die speciaal voor u besteld zijn.
  7. artikelen die in de uitverkoop zijn.
  8. alle oorbellen, dit is een hygiëne product.

Restitutie

Je  hebt het recht jouw bestelling binnen 14 dagen te annuleren om deze daarna binnen 14 dagen aan mij retour te sturen. Ik zal dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten aan jou crediteren. Verzendkosten worden uitsluitend gecrediteerd indien je de gehele bestelling retour zendt.  Onvoldoende gefrankeerde retourneringen  worden niet in behandeling genomen, evenals bij beschadiging of defect is door niet goed verpakken bij retourzending. Het bedrag wordt teruggestort op dezelfde bankrekening waarmee je de bestelling betaald hebt, het kan tot 14 dagen duren voordat je het terug hebt ontvangen.  De kosten die je maakt om de artikelen van jouw huis naar mijn Edelstenen en meer te zenden zijn voor eigen rekening.

Retouradres:
Edelstenen en meer
Beatrixstraat 25
2685 BG Poeldijk

Kosten
Bij het retourneren van uw bestelling zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Als de koper een bestelling heeft geplaatst en recht had op gereduceerde of  gratis verzending en een gedeelte van de  artikelen retour zendt waardoor de koper onder het bedrag komt van waarvoor gereduceerde of  gratis verzending geldt dan wordt het retour bedrag vermindert met de verzendkosten die de koper had moeten betalen bij geen gereduceerde of gratis  verzending.

NB Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van jouw pakket. Problemen met de verzending naar mij, bij of door de post, zijn voor jou als verzender. Bewaar daarom altijd jouw verzendbewijs.
Indien koper buiten de gestelde termijn besluit producten te retourneren heeft edelstenen-en-meer.nl het recht deze niet aan de koper terug te betalen, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk of per mail anders is overeengekomen.

Verkeerd/kapot artikel ontvangen
Ik besteed enorm veel zorg en aandacht aan de verwerking van jouw bestelling. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat en je een artikel ontvangt dat niet juist is en je een klacht hebt. Neem in dat geval binnen 2 dagen contact op met mijn webshop op via info@edelstenen-en-meer.nl
Je kunt het artikel gefrankeerd naar mij toe sturen en ik zal de verzendkosten na ontvangst van de envelop of het pakket direct aan je terugstorten via onze betaalprovider (uitbetaling kan daarna tot ca 10 dagen duren). Uiteraard zorg ik ervoor dat je kosteloos een nieuw artikel ontvangt.

Shopping Cart
0
Winkelmandje
  • No products in the cart.