Hematietkwarts
Hematietkwarts heeft naast alle overige eigenschappen van hematiet de extra eigenschap om de cellen te vernieuwen. Hij activeert het DNA waardoor vernieuwing en verjonging van de cellen zal worden geactiveerd.

• Sterrenbeeld:
Ram
• Kleur:
Doorzichtig met bruinige- oranjeachtige kleur
• Maand:
April
• Chakra:
Alle chakra’s

Werking Hematietkwarts
Klachten verminderen:
Hematietkwarts helpt tegen zwaarmoedigheid en depressie. Heeft heilzame werking op het bloed en helpt bij het aanmaken van bloed in het beenmerg. Hematietkwarts kan helpen bij problemen aan de lever en bijdragen aan het ontgiftingsproces. De steen is goed inzetbaar wanneer men last heeft van verslaving of dwangstoornissen. Ook helpt hematietkwarts tegen aambeien en neusbloedingen, tegen kramp in de benen en slapeloosheid.

Eigenschappen bevorderen:
Hematietkwarts heeft de eigenschap je oorspronkelijk blauwdruk te activeren waardoor vernieuwing/verjonging in de DNA cellen plaatsvindt.

Toepassing:
Houd hematietkwarts in je hand tijdens meditatie, waarschijnlijk zul je een tintelende of prikkelende sensatie voelen over je hele lichaam. Wanneer dit gevoel afneemt is je DNA geactiveerd. Je kunt de steen telkens weer opnieuw opladen met bv hematiet of speculariet.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.