Goldfluss harthanger

2.95

Goldfluss harthanger

 De Goldfluss brengt orde op zaken. versterkt ons immuunsysteem,  helpt bij psychosomatische klachten van welke aard ook.

5 op voorraad

Beschrijving

Goldfluss harthanger

Mooi hartje gemaakt van Goldfluss
Het hartje is ongeveer 2 cm breed

De kleur kan iets afwijken van de foto’s

 

Goudsteen of Goldfluss.

Wordt ook wel monnikengoud genoemd.

Prachtig mooi roodbruin, diep blauw, of prachtig groen.

Dit is een glassoort die in de 17é eeuw voor het eerst is gefabriceerd. DESO is de grondstof, welke gesmolten word en met koper gemengt wat de mooie kleur geeft.

Bij blauwe goudsteen of blaufluss wordt blauw glas gebruikt, bij groene goudsteen of Grunfluss is het koper vervangen door natuurlijk Chroom met een sterke werking. Zorgt dat we met onszelf tevreden zijn en geeft een sterk gevoel van eigenwaarde. De Goldfluss is net als de Blaufluss en de Grunflus een synthetische steen.

Volgens historische traditie is het ontstaan in de 17e eeuw in een een samenwerking tussen monniken en alchemisten en is ontstaan in Italië in de omgeving van Venetië en bestaat uit een hoog percentage van glas. Italiaanse monniken bewaarde de exacte formule welke ook vandaag niet voor iedereen toegankelijk is.

Goudsteen is gevormd door verhitting van diverse mineralen. Deze stenen komen voor als trommelsteen, maar ook als half edelsteen, zoals donut of in andere vorm zoals harten, bollen en alle mogelijke andere vormen.

Voor de beste werking moet de Goldfluss rechtstreeks op de huid gedragen worden als een hanger of aan een koord.

Hij helpt fysiek bij eetstoornissen, of dit nu gaat om obesitas, boulimia of anorexia. De Goldfluss brengt orde op zaken. versterkt ons immuunsysteem en helpt bij psychosomatische klachten van welke aard ook. Mentaal waarschuwt hij ons vóór bedrog van anderen en leert onszelf te aanvaarden zoals we zijn, zonder als en maar. Is van onschatbare steun om te herkennen,” Ik voel me fijn, zoals ik ben”. Hij helpt ons om onze honger te beheersen als we in de gewichtsverlies fase zijn, terwijl het hongergevoel opspeelt een Goldfluss in de hand houden om te “knuffelen”. Tevens geeft de Goldfluss zijn drager bij regelmatig gebruik een positieve levensinstelling.

De Blaufluss is een geluksteen die past bij alle sterrenbeelden en is van grote waarde voor alle mensen, die op minder voelen dan en denken de aandacht van anderen niet waard te zijn! Hij leert ons het leven te accepteren en geeft ons levensvreugde.

Extra informatie

Gewicht 18 g