Fuchsiet
Fuchsiet staat voor bescherming, zelfbeschikking, zelfverzekerdheid en stelt grenzen af. Heeft een heilzame werking bij allergieën, jeuk, ontstekingen, bloed, ruggengraat, spieren en zenuwklachten.

• Sterrenbeeld:
Waterman 21 januari tot 19 februari
• Kleur:
Groen
• Maand:
januari, februari
• Chakra:
Hart chakra

Werking Fuchsiet
Klachten verminderen:
Fuchsiet vermindert klachten zoals allergieën, jeuk, ontstekingen, straling, helpt tegen negatieve energie, emoties en spanningen, en het aannemen van een slachtofferrol.

Eigenschappen bevorderen:
Fuchsiet geeft met name veel inzicht in de manier waarop mensen met je omgaan en de manier waarop jij met hen omgaat. Het bevordert een gezonde interactie met de mensen om je heen, zonder (wederzijdse) afhankelijkheid en machtsverschillen. Het stimuleert onvoorwaardelijke liefde en stimuleert je om mensen te helpen op een gezonde, gelijkwaardige manier zonder bijvoorbeeld zelf leeggezogen te worden of over je eigen grenzen heen te gaan. De steen werkt ook goed voor mensen die veel negatieve energie, emoties en spanningen van mensen in hun omgeving aantrekken en in zich opnemen.

Toepassing:
Fuchsiet kun je dragen op de huid als sieraad of gewoon bij je dragen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

.Welke steen wanneer? Waarvoor?

Fuchsiet trommelsteen

3.106.30
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina