Fluoriet
Fluoriet staat voor concentratievermogen, rust en studie. Heeft een grote heilzame werking bij nekpijn. Schouderpijn, last van ellebogen, tanden, spataders en duizeligheid.

• Sterrenbeeld:
Vissen 20 februari tot maart Waterman 21 januari tot 19 februari
• Kleur:
Paars, groen, blauw tot kleurloos
• Maand:
Februari ,maart
• Chakra:
• Zonnevlecht, keel, hart, derde oog, kruin

Werking fluoriet
Klachten verminderen:
Fluoriet vermindert nekpijn, schouderpijn (spanning), zenuwpijnen, gewrichtspijnen (artritis) reuma, duizeligheid, vermindert ook elektromagnetische straling. (bijvoorbeeld van computers en telefoons)

Eigenschappen bevorderen:
Fluoriet bevordert het concentratievermogen , innerlijke rust en is heilzaam voor botten , tanden , spataders, puistjes rimpels, slijmvliezen , ademhalingswegen.

Toepassing:
Fluoriet kan op het lichaam gedragen worden, in een ruimte geplaatst worden.

Harmoniseert met:
Fluoriet werkt goed samen met zwarte tourmalijn, rookkwarts, git en obsidiaan als je je energieveld wilt reinigen, fluoriet samen met lapis lazuli, ioliet, goudlabradoriet, en heliodoor helpt voor de versterking van mentale vermogens.Smaragd, dioptaas, roze tourmalijn, rozenkwarts, kunziet en morganiet in combinatie met groen of rose fluoriet werkt goed voor het hart.en harmoniseerd met alle calcietvormen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!