Dolomiet
Dolomiet is een steen die kalmte geeft en gevoel van veiligheid (bij kinderen), zorgt voor gecenterd-zijn en brengt je weer in evenwicht. Dolomiet stimuleert het hartcentrum en helpt je om mededogen, liefde en waardering te ervaren. Tevens is het een helende steen bij fysieke vergiftigingsverschijnselen en ziekte. Je kunt er baat bij hebben, wanneer je wenst af te vallen, om deze steen bij je te dragen. Hij reguleert de stofwisseling en eetlust. Dolomiet kalmeert het zenuwstelsel en verminderd stress gevoelens.

Sterrenbeeld:
Dolomiet is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld
kleur:
Wit, grijs, groenig, bruinig en rozig, zalmkleur
Maand:
Dolomiet is niet gerelateerd aan een maand
Chakra:
Alle chakra’s

Werking van Dolomiet
Klachten verminderen met Dolomiet:
Het mineraal Dolomiet is werkt goed tegen angst en woede, goed tegen stress en hoofdpijn, helpt tegen trombose, vermindert dichtslibben van bloedvaten, verzacht spierpijn, en heling van de botten, helpt je bij het overwinnen van schadelijke gewoontes zoals eet, seks of drugsverslaving, bij kinderen goed te gebruiken tegen nachtmerries en driftbuien.

Eigenschappen bevorderen met Dolomiet:
Het mineraal Dolomiet is goed voor het bloed en heeft een zuiverende en ontgiftende werking op de lever, Reguleert spijsvertering en stofwisseling, geeft evenwicht, kalmte en stabiliteit.

Toepassing van Dolomiet:
Het mineraal Dolomiet kan goed gebruikt worden bij meditatie, vooral als de ego een groot obstakel is. Goed om in de buurt te hebben van kinderen., dolomiet geeft namelijk een sfeer van kalmte en veiligheid.

Dolomiet harmoniseert met:
Het mineraal Dolomiet harmoniseert met  vrijwel elk ander soort steen hoewel hij een matigende invloed heeft. Goed is om dolomiet pas later in de behandeling in te zetten wanneer je bij de fase van aarding bent.

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

.Welke steen wanneer? Waarvoor?

Dolomiet ruw

2.956.95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina