Azuriet malachiet

Azuriet Malachiet
Azuriet Malachiet is een combinatie van de mineralen azuriet en malachiet. Beide mineralen zijn koperhoudend en dus wordt dit mineraal dan ook vaak gevonden bij kopermijnen. Azuriet malachiet heeft zowel de energetische kenmerken van azuriet als malachiet. Maar daarnaast heeft dit mineraal ook zijn eigen unieke energetische eigenschappen. Zo draagt azuriet malachiet een positieve energie met zich mee, welke heel vitaliserend werkt. Daarom is deze steen ook zeer geschikt om bij je te dragen wanneer je niet zo lekker in je vel zit of verdrietig bent. Ook wanneer je je om een andere reden (tijdelijk) ongelukkig voelt, is azuriet malachiet een heel fijn mineraal om bij je te hebben, in de ruimte te plaatsen of om mee te mediteren. Zij helpt je namelijk om je open te stellen en jouw emoties te uiten zodat je deze kan verwerken en deze een plekje kan geven. Daarom is dit mineraal ook zeer geschikt voor introverte personen die hun belevingen en emoties vooral binnen houden. Ook wanneer je last hebt van liefdesverdriet of wanneer je aan het rouwen bent, kan azuriet malachiet je helpen. Zij biedt dan troost en helpt je om deze emoties een plekje te kunnen geven. Eigenlijk brengt azuriet malachiet vooral balans op zowel emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. Zo helpt zij fysiek door te ontgiften. Zij helpt bij het ongiftingsproces van de lever en de schildklier, maar ook het algehele immuunsysteem en het afvoeren van urinezuren. Mede hierdoor is zij ook heel geschikt om in te zetten bij ziekte, omdat ze het herstellingsproces helpt versnellen. Ook kan azuriet malachiet helpen om hoofdpijn te verlichten. Spiritueel gezien brengt azuriet malachiet juist de balans door je te helpen verbanden te zien en je nieuwe inzichten te geven. Zij laat je zaken van verschillende kanten zien en helpt je te zien dat het allemaal niet zo zwart-wit is als het soms lijkt. Goed geaard zijn is wel een vereiste, wanneer je graag op spiritueel vlak wilt werken met azuriet malachiet.

• Sterrenbeeld:
Vissen, boogschutter, weegschaal, schorpioen
• Kleur:
Azuurblauw met diep groen, vaak ook met zwart.
• Maand:
December, januari, februari
• Chakra:
Hartchakra, keelchakra, derde oog chakra (voorhoofdchakra)

Werking Azuriet Malachiet
Klachten verminderen:
Azuriet malachiet vermindert hoofdpijn en verlicht klachten welke gepaard gaan met afvalstoffen in het lijf. Zo ondersteund zij de lever in het ontgiftingsproces en versterkt zij het immuunsysteem. Ook verlicht azuriet malachiet verdriet, biedt het troost en helpt zij emoties een plek te kunnen geven.

Eigenschappen bevorderen:
Azuriet malachiet is een zeer spiritueel mineraal welke je helpt nieuwe inzichten te verkrijgen. Ook helpt zij je om verbanden te zien, ook als deze absoluut niet voor de hand liggen. Zo vergroot deze steen jouw spirituele vermogens. Fysiek versterkt zij jouw immuunsysteem en helpt ze je sneller te herstellen bij ziekte.

Toepassing:
Azuriet malachiet is in ruwe vorm giftig. Pak het daarom niet te veel op en was hierna goed de handen. Vermijd rechtstreeks contact met water, omdat dit mineraal oplost in water. Elixer maken van azuriet malachiet kan daarom enkel en alleen via de indirecte methode! Wanneer azuriet malachiet getrommeld of gepolijst is, is het veilig om deze als sieraad te dragen en vast te houden. Wel raden wij alsnog af om de steen in rechtstreeks contact met water te komen. Dit voornamelijk om het zekere voor het onzekere te nemen. Gebruik dus altijd de indirecte methode voor het maken van edelsteen elixer! Verder kan ruwe azuriet malachiet geheel veilig in een ruimte geplaatst worden. Denk hierbij niet alleen aan de huiskamer of slaapkamer, maar ook bijvoorbeeld behandelkamers en meditatieruimtes.

Harmoniseert met:
Azuriet Malachiet harmoniseert goed met onder andere Chrysokolla en Chrysopraas. Verder kan azuriet malachiet met elke ander mineraal samenwerken, er zijn geen stenen welke de werking van azuriet malachiet tegen gaat.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Shopping Cart
0
Winkelmandje
  • No products in the cart.