Azumar

Azumar is een combinatie van kwarts, kaoliniet en een aantal mineralen en sporenelementen. In sommige stukken kom je sporen Stibniet tegen. De steen word gevonden in Arizona en Brazilie, en is nog maar zeer recent ontdekt. Men heeft er de naam Azumar, van azuur (blauw) en mare (zee) aan gegeven.

Azumar is een prachtige steen voor de genezing en het ophelderen van het emotionele lichaam – moeiteloos oplossen van negatieve fixaties binnen de rustige golven van genot en macht. Het kan helpen bij het verdrijven van woede, afgunst, angst en stress, te vervangen door sereniteit, enthousiasme, vertrouwen en het gevoel van gehuld in een sfeer van liefde.

Azumar helpt je om boven de aardse problemen uit te stijgen. Ideale steen als je aards even vastzit. Stimuleert je om je verder te ontwikkelen. Laat je zien en voelen wat je echt wilt diep van binnen, wat er in je hart zit. Laat je op een zachte manier ruimte maken voor jezelf. Geeft je een goed gevoel over jezelf. Je krijgt steeds meer contact met jouw eigen ik en daardoor kom je steeds meer bij jezelf. De steen leert je ook om wat zachter te zijn voor jezelf en de tijd te nemen die je nodig hebt. De steen helpt je dan ook om jezelf te zijn. Deze steen helpt om meer uiting en communicatie te vinden, en om dat goed over te brengen aan anderen. Deze steen leert je jezelf beter te kennen. Helpt bij het vinden van jouw harmonie-gelukspunt. Zorgt ervoor dat je dan ook hiervoor kiest en het kunt zeggen en, indien nodig, dit verdedigt. Geneest hart- en zielspijn, en laat je weer leven. Goed bij PDD-NOS en DSM-IV-TR.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!