Aventurijn Rood
Rode Aventurijn is een steen die staat voor vitaliteit, creativiteit, seksualiteit, alertheid en het overgaan tot actie. Hij versterkt de levenskracht waardoor het makkelijker wordt om dingen voor elkaar te krijgen. Rode Aventurijn is zeer geschikt voor kunstenaars en schrijvers omdat ze met de steen nieuwe inspiraties krijgen. De steen zal je moed en vertrouwen geven bij het behalen van je doelen.

Sterrenbeeld: Ram (21 maart tot 20 april)
Kleur: Rood bruin
Maand: Maart en April
Chakra: Stuitchakra (1e), heiligbeenchakra (2e), derde oog Chakra (6e)

Werking Aventurijn rood
Klachten verminderen: Rood Aventurijn helpt tegen auto-immuunsysteem ziekten en lever problemen.

Eigenschappen bevorderen: Rood Aventurijn helpt je door te zetten in moeilijke situaties. Hij helpt je jezelf te vergeven en te lachen om je fouten. Rood Aventurijn versterkt het bloed en kan de aanmaak van rode bloedlichaampjes in het beenmerg bevorderen en de bloedsomloop reguleren.

Toepassing: Wanneer het libido is afgenomen kun je rode Aventurijn onder je bed te leggen, dit zal voor nieuwe prikkels zorgen. Bij meditatie kan de steen zorgen voor nieuwe inzichten en inspiratie.

Harmoniseert met: Rood Aventurijn harmoniseert prima met alle andere varianten van kwarts, zo ook met de andere Aventurijn soorten. Voor het versterken van de levenskracht combineer je de rood Aventurijn met robijn. In combinatie met zink kun je seksualiteit, creativiteit en inspiratie bevorderen. Met fenamiek en goudlabradoriet zal de rood Aventurijn je helpen bij het manifesteren van je idealen. Moldaviet en rood Aventurijn wordt inzet bij spirituele transformaties. Wanneer de rood Aventurijn te krachtig aanvoelt kan ajoiet dit verzachten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.