Aragoniet
Aragoniet is een krachtige bondgenoot van het emotionele lichaam, om deze te helen en in balans te brengen. Aragoniet zorgt dat je sereniteit vindt in moeilijke omstandigheden en helpt je met het ontdoen van onderbewuste spanningen en kwetsuren uit het verleden.

• Sterrenbeeld:
Steenbok (22 december tot 20 januari)
• Kleur:
kleurloos, wit, bruin, oranje, blauw, roze, lichtgroen
• Maand:
december en januari
• Chakra:
basischakra (1e), heiligbeenchakra (2e), kruinchakra (7e), zonnevlechtchakra (3e)

Werking Aragoniet
Klachten verminderen:
Aragoniet vermindert rusteloosheid en slapeloosheid, stabiliseert te snelle spirituele ontwikkeling, helpt bij spijsverteringsproblemen, helpen bij herstellen van botweefsel en bij het helen van botbreuken.

Eigenschappen bevorderen:
Aragoniet geeft flexibiliteit en tolerantie, helpt om je te concentreren op een zaak, brengt geestelijke ontwikkeling, versterkt het immuunsysteem, verbeterd vitaliteit en uithoudingsvermogen, reguleert de calciumstofwisseling, stimuleert spierenactiviteit, bevordert de opbouw en elasticiteit van de tussenwervelschijven.

Toepassing:
Aragoniet is zeer geschikt om te gebruiken bij meditatie om de verbinding met hogere bewustzijnstoestanden te bevorderen. Kan op het lichaam gedragen worden. Moet wel regelmatig gereinigd worden onder stromen water of salierook, vooral als het gebruikt wordt voor healingwerk.

Harmoniseert met:
Aragoniet resoneert goed met alle leden van de cacietgroep en met seleniet, celestiet, fenakiet en herkimer-diamant. Hematiet kan in samenwerking met Aragoniet je helpen om je meer geaard te voelen na een astrale reis.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Abc edelstenen

Aragoniet trommelsteen

2.50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina