Apofyliet

Apofyliet
Apofylliet is een goede energieleider doordat het veel water bevat. De steen is pas ontdekt in de 19e eeuw. Bij de breukvlakken glanst de steen parelmoerachtig. Apofylliet wordt vooral gedragen om een kalme levenshouding en innerlijke rust en eerlijkheid te bevorderen.

• Sterrenbeeld:
Tweelingen (22 mei tot 21 juni) Weegschaal (24 september 23 oktober)
• Kleur:
Blauwachtig groen, geelachtig, wit
• Maand:
mei, juni, september en oktober
• Chakra:
Derde oog (6e), kruinchakra (7e)

Werking Apofyliet
Klachten verminderen:
Apofylliet vermindert angst, stress, zorgen, onzekerheid, ongezonde gedrag en denkpatronen, astma, slijmvliesontsteking, slechte huid, allergieën.

Eigenschappen bevorderen:
Apofylliet draagt bij tot een kalme levenshouding, innerlijke rust, eerlijkheid, helpt om jezelf te zijn zonder slecht geweten, bevrijdt onderdrukte gevoelens, heelt ademhalingsklachten, helpt blokkades en negatieve denkpatronen te doorbreken, heeft positieve werking op het zenuwstelsel.

Toepassing:
Apofylliet kun je goed gebruiken bij meditatie, astrale reizen, healing en reiki. Bij meditatie geeft apofylliet spirituele inzicht en kennis. Apofylliet is een steen om bij je te dragen. Bij astma aanvallen kan hij op de borst gelegd worden.

Harmoniseert met:
Groene Apofylliet resoneert sterk met groene seriforskwarts, groene fantoonkwarts, serafiniet, hiddeniet en fairy wandkwarts. Deze minerale versterken de verbinding van groene apofylliet met natuurwezens. Dioptaas, ajoiet en smaragd vergroten het vermogen van groene apofylliet om vergeving en emotioneel helen te bevorderen. Zinkiet en robijn versterken de energieën van vitaliteit, herstel en wedergeboorte van groene apofylliet.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Shopping Cart
0
Winkelmandje
  • No products in the cart.