Apachetraan
Apachetranen is een vriendelijke variant van obsidiaan. Apachetranen zorgen ervoor dat je gemakkelijk verbinding maak met je emoties en helpen je om oud zeer te zuiveren en te helen, ook uit vorige levens.

• Sterrenbeeld:
Schorpioen (24 oktober tot 22 november) Steenbok (22 december tot 20 januari)
• Kleur:
Halfdoorzichtig en zwartbruin van kleur
• Maand:
oktober, november, december en januari
• Chakra:
Basischakra (1e)

Werking Apachetraan
Klachten verminderen:
Apachetranen heeft een heilzame werking op bloedziektes, werkt koorts verminderend, gaan negatieve gedachtepatronen tegen, helpt tegen angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen, verminderen spierkrampen.

Eigenschappen bevorderen:
Apachetranen versterken en zuiveren het bloed, versterken het immuunsysteem, geven het lichaam vitaliteit en kracht, helpen je om vreugde te vinden in fysieke ervaringen, geven je het besef van de waarde van het fysieke niveau, geven je kracht en uithoudingsvermogen, stimuleren nagel en haargroei, verbeteren opname van vitamine C.

Toepassing:
Apachetranen kunnen gebruikt worden bij meditatie en op de huid gedragen worden of in een zakje in bv de broekzak. Apachetranen dienen wel regelmatig gereinigd te worden (onder stromend water) omdat deze negatieve energie in zich opneemt, hierdoor beschermt het de aura.

Harmoniseert met:
Apachetranen samen met rookkwarts, zwarte toermalijn, Aegirien, rood granaat, Lemurisch Jade en healer’s gold versterken bescherming en aarding. Apachetranen in samenwerking met rhodochrosiet zorgen voor emotionele heling om je wakker te maken voor catharsis (het zuiveren van het lichaam en ziel van berouw en boete), vergeving en verlossing.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!