Ametrien
Ametrien is een mengeling van amethist en Citrien. Ame(thist) en (Ci)trien. Hij staat voor overeenstemming bereiken, samenkomen en onderhandelen vanwege het naadloos in elkaar overgaan van de amethist en de Citrien in één steen. Ametrien verbindt de wakkerheid van amethist en de dynamische energie van Citrien. Hierdoor helpt hij de schijnbare tegenstellingen te overbruggen.

• Sterrenbeeld:
Vissen (20 februari tot 20 maart) Weegschaal (24 september tot 23 oktober)
• Kleur:
Violetpaars, geel
• Maand:
Februari, maart, oktober en september
• Chakra:
Kruinchakra (7e), zonnevlechtchakra (3e), derde oog (6e)

Werking Ametrien
Klachten verminderen:
Ametrien vermindert klachten van ontstekingen in gewrichten, sneller genezing bij hersenvliesontsteking, slechthorendheid, droge of branderige ogen, misselijkheid, opgeblazen gevoel, overmatige winderigheid, maagzweren, stres en starheid.

Eigenschappen bevorderen:
Ametrien werkt vitaliserend, stimuleert een goed humeur, geeft tevredenheid, heft blokkades op, geeft gevoel van rust en controle, werkt bevorderend op de grove en fijne motoriek, oog-handcoördinatie, maakt flexibel, helpt je in je kracht te staan en bevordert creativiteit.

Toepassing:
Ametrien kan op de huid worden gedragen. Voor uitwerking op psychisch niveau kan hij op de zonnevlecht gelegd worden. Bij meditatie maakt Ametrien de spirituele en mentale uitwerking krachtiger.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

-26%

.Welke steen wanneer? Waarvoor?

Ametrien hanger

9.95