Amazoniet
Amazoniet is een steen die evenwicht brengt en balans. Van harmonie in jezelf en tussen mensen. Zeer geschikt om te gebruiken bij het oplossen van conflicten. Amazoniet helpt je om je eigen waarheid onder ogen te zien en daarbij je woorden in daden om te zetten. De steen helpt je om angst voor confrontaties en oordelen te overwinnen. Tevens ondersteund amazoniet bij herstel van allerlei lichamelijke aandoeningen. Hij beschermd je tegen negatieve energie en elektromagnetische straling.

• Sterrenbeeld:
Maagd (24 augustus tot 23 september)
• Kleur:
Groen, blauw, wit
• Maand:
augustus en september
• Chakra:
Hartchakra (4e), keelchakra (5e), derde oog (6e)

Werking Amazoniet
Klachten verminderen:
Amazoniet helpt het verminderen van stemmingswisselingen, negatieve energie, elektromagnetische straling, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, rouw, calciumtekort en weerstand.

Eigenschappen bevorderen:
Amazoniet versterkt de wil, zet je weer in je eigen kracht, heeft positieve werking op stofwisseling, de huid, tanden, de hersenen, thymus (zwezerik), het zenuwstelsel, hypofyse en intuïtie.

Toepassing:
Amazoniet kan als sieraad op de huid worden gedragen en als trommelsteen of leg op een voor u relevante plek.

Harmoniseert met:
Om de keelchakra te activeren werkt Amazoniet goed in combinatie met aquamarijn, ajoiet, larimar, aqua aura, Chrysocolla en turkoois. Om inzicht in waarheid te verbeteren kan het zeer doeltreffend zijn om.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Abc edelstenen

Amazoniet splitstenen

2.958.75
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina