Agaat Botswana
Agaat botswana is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen.

• Sterrenbeeld:
Schorpioen (24 oktober tot 22 november)
• Kleur:
Parelmoerachtig roze, geel, oranje, bruin, grijs
• Maand:
Oktober en november
• Chakra:
Basischakra (1e) – Muladhara, Hartchakra (4e) – Anahata

Werking Agaat Botswana
Klachten verminderen:
Fysiek heeft de agaat Botswana een positieve invloed op de bloedsomloop en huid. De steen kan een goed hulpmiddel zijn bij het stoppen met roken.

Eigenschappen bevorderen:
Botswana agaat maakt daadkrachtig, doelgericht en helpt zaken in een groter verband zien. Het stimuleert vrijheidsdrang en creativiteit.

Toepassing:
Agaat botswana kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden en/of op een relevante plek neergelegd worden. Hij wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie. Agaat botswana wordt ook wel gebruikt als elixer voor kalmte, innerlijke rust en rijpheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.