Agaat Boom, boomagaat
Agaat boom is erg geschikt om te gebruiken voor planten en bomen omdat haar energie heel voedend is. Hij werkt sterk aardend en kalmerend. Boomagaat geeft je veiligheid en bescherming op gevoelsniveau. Hij geeft je zelfvertrouwen en daadkracht. Boomagaat geeft een gevoel van geborgenheid, schenkt je kalmte, rijpheid en psychische stabiliteit. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding.

• Sterrenbeeld:
Maagd (24 augustus tot 23 september)
• Kleur:
Groen, wit
• Maand:
Augustus en september
• Chakra:
Basischakra (1e) – Muladhara, Hartchakra (4e) – Anahata

Werking agaat boom
Klachten verminderen:
Boom agaat werkt goed tegen bacteriële infecties en versterkt het immuunsysteem. De steen helpt je om verslaving en/of zelfdestructief gedrag te overwinnen die voortkomen uit de angst om niet goed genoeg te zijn. Ook schuldgevoelens, wrok, schaamte en jaloezie zijn met behulp van deze steen makkelijker onder ogen te komen en zo te overwinnen en te vergeven. Kan helpen tegen rugklachten die voortkomen uit confrontatie vermijdend gedrag.

Eigenschappen bevorderen:
Agaat boom geeft kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en maakt standvastig. Hij zuivert het energieveld en bevordert je inzicht in de positieve en negatieve ervaringen. Geeft evenwicht tussen polariteiten en helpt om balans en wijsheid te vinden ten aanzien van besluiteloosheid.

Toepassing:
Kan als sieraad worden gedragen en als trommelsteen of leg op een voor u relevante plek. Hij wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie. Agaat Boom wordt ook wel gebruikt als elixer voor bijvoorbeeld kalmte en balans.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Abc edelstenen

Agaat boom splitstenen

2.958.75
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina